JAMIE COCINA EN ITALIA: DESDE EL CORAZÓN DE LA COCINA ITALIANA / JAMIE'S ITALY

JAMIE COCINA EN ITALIA: DESDE EL CORAZÓN DE LA COCINA ITALIANA / JAMIE'S ITALY

Editorial:
GRIJALBO
Año de edición:
Materia
Gastronomía y cocina
ISBN:
978-950-28-1215-1
Páginas:
320
Idioma:
Español
Encuadernación:
Tapa dura

Disponibilidad:

  • Av.ChileEn stock
  • ZonaGAgotado
$99,000.00
Añadir a la cesta

u003cbu003eDespués del éxito de u003ciu003e5 ingredientesu003c/iu003e, Jamie Oliver viaja a la bella Italia para traernos un nuevo libro de cocina con más de 140 recetas y los secretos de la gastronomía más apreciada del mundo. u003ciu003eViva l'Italia!u003c/iu003eu003c/bu003eu003cbru003e u003cbru003e Jamie Oliver viaja por toda Italia, recorriendo sus regiones gastronómicas más famosas, para recuperar las raíces de su deliciosa cocina tradicional, la auténtica esencia de las recetas de la mano de las mammas y nonnas, y sus secretos culinarios. El reconocido cocinero comparte en este libro más de 140 nuevos platos y un viaje al origen de una de las gastronomías más valoradas del mundo.u003cbru003e u003cbru003e Todas las recetas están explicadas con el inconfundible estilo de Jamie Oliver y de centenares de coloridas fotos que retratan a la perfección la Italia gastronómica. Sin duda, este libro va mucho más allá de la mítica pasta. En él encontraremos los típicos entrantes italianos, conocidos como antipasti; las recetas más originales de la auténtica pasta; del risotto a otros platos deliciosos a base de arroz; las auténticas maneras de cocinar la carne y el pescado; los acompañamientos más sanos y tradicionales de la vieja Italia, incluyendo sus variedades de panes y focaccias; y un auténtico repaso por los postres más italianos, muchos de ellos desconocidos.u003cbu003eu003ciu003eu003cbru003eu003c/iu003eu003c/bu003eu003cbru003e u003cbu003eENGLISH DESCRIPTIONu003c/bu003eu003cbru003e u003cbru003e u003cbu003eBestselling author Jamie Oliver finally devotes an entire book to America's favorite cuisine--Italian!u003c/bu003eu003ciu003eu003cbu003eu003cbru003e u003cbru003eu003c/bu003eu003c/iu003eItaly and its wonderful flavors have always had a major influence on Jamie Oliver's food and cooking. In u003ciu003eJamie's Italyu003c/iu003e, he travels this famously gastronomic country paying homage to the classic dishes of each region and searching for new ideas to bring home. The result is a sensational collection of Italian recipes, old and new, that will ensure that Italy's influence reaches us all.u003cbru003e u003cbru003e Italy has inspired Jamie Oliver throughout his career. His ambition has always been to travel across the country on a quest to capture the very essence of Italian cooking--and to produce the best and simplest Italian cookbook for everybody anywhere to enjoy.u003cbru003e u003cbru003e u003ciu003eJamie's Italyu003c/iu003e is the result of that journey--and it's a land of plenty. As well as providing more than 140 brand-new recipes for everything from risotto to roasts and spaghetti to stews, structured as traditional trattoria menus, Jamie takes you all over Italy to cook with and learn from the real masters of Italian cuisine: the locals. Far from the standard "lemons and olives" version of Italian cooking, Jamie's Italy is a cookbook by the people for the people. From Sicily to Tuscany, it's about the local fishermen, family bakers, and, of course, the "Mamas," sharing their recipes and the tips that have gone into their cooking for generations. But it's not only mouthwatering food that Jamie brings back home: it's also the spirit that makes cooking and eating absolutely central to family life, whichever part of Italy you're in.u003cbru003e u003cbru003e Bursting with the warmth and hospitality of real family life, this is both a superbly accessible cookbook and a unique travelogue and diary, in which you'll find the authentic flavor of Italy and the people who live there. If you love quality food prepared with genuine passion--you'll never want to leave Jamie's Italy.

Otros libros del autor